De Populairste Kerstmarkt van Duitsland!

Kerstmarkt Dusseldorf

Kerstmarkt Dusseldorf

Kerstmarkt Dusseldorf |

Kerstmarkt Dusseldorf is een sfeervol festijn van betoverende kerstvreugde. Lees verder…

Niet alleen de versierde kraampjes van vele ambachtslieden, maar ook de verlichte bomen, straten en pleinen, de heerlijke geuren van gepofte kastanjes, warme wafels en hete glühwein en chocolademelk en, ja ja, ook de bratwursten veranderen de binnenstad vijf weken lang in een winters kerstsprookje voor de hele familie. Plan nu heel gemakkelijk uw vervoer naar en uw verblijf in Dusseldorf op KerstmarktDusseldorf.com!

.

Kerstmarkt Dusseldorf 2014 | Data en Openingstijden

kerstmarkt-dusseldorf-10De Kerstmarkt van Dusseldorf staat er dit jaar van 20 november tot en met 23 december 2014. Op zondag 23 november zijn de kraampjes gesloten i.v.m. “Totensonntag” (Dodenherdenking).

Van zondag tot en met donderdag is de Kerstmarkt dagelijks open van 11:00 uur tot 20:00 uur. En op vrijdag en zaterdag liggen de openingstijden tussen 11:00 uur en 21:00 uur.

Voldoende gelegenheid om een dagtocht te organiseren of er een lang weekend op uit te trekken dus! Plan hier uw vervoer en uw hotel

VERVOER  HOTEL

Bekijk hier alle informatie over Dusseldorf…

DUSSELDORF

 

U vindt hier o.a. informatie over…:

  • Het rijke Uitgaansleven; De Altstadt van Dusseldorf wordt ook wel de Langste Bar ter Wereld genoemd,
  • Kerstshoppen in Dusseldorf; Dusseldorf is namelijk een échte modestad,
  • En de leukste Bezienswaardigheden; Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.
.

Kerstmarkt Dusseldorf | Ligging en Bereikbaarheid

kerstmarkt-dusseldorf-kaart-ligging-bereikbaarheidNiet alleen vanwege de gezelligheid, maar ook om praktische redenen is een dagje of weekendje Kerstmarkt Düsseldorf zeer populair in Nederland en in België. Zo ligt Düsseldorf maar 236 km van Amsterdam, 222 km van Rotterdam, 202 km van Utrecht, 133 km van Arnhem, 112 km van Eindhoven en 198 km van Antwerpen.

Düsseldorf is daarbij ook vanwege de goede infrastructuur gemakkelijk bereikbaar middels de auto, trein (ICE – NS Hispeed), bus en een cruise over de Rijn.

Bekijk de mogelijkheden voor vervoer naar Dusseldorf…

VERVOER  HOTEL

 

Kerstmarkt Dusseldorf | Locaties

Duitsland staat natuurlijk bekend om de vele honderden kerstmarkten ieder jaar. Hoewel er in Nederland jaarlijks ook vele gezellige kerstmarkten kerstmarkt-dusseldorf-3worden georganiseerd, blijven de Kerstmarkten van Duitsland toch wat bijzonders. O.a. de Kerstmarkten van Berlijn, Keulen en Aken zijn erg populair…

De kerstmarkt van Dusseldorf is echter misschien wel de állerpopulairste. Hier wordt namelijk de gehele binnenstad betrokken bij het festijn. Maar liefst op zeven locaties tegelijk zijn de karakteristiek aangeklede kerstkraampjes te vinden. Hierdoor is er niet alleen veel te zien, maar ook veel te halen; veel leuke souvenirs, kerstspullen, heerlijke hapjes en drankjes en veel meer. Kerstmarkt Dusseldorf is zodoende echt een betoverende belevenis!

LOCATIES KERSTMARKT

 


 

De kerstmarkten van Düsseldorf en Keulen zijn de grootste en populairste kerstmarkten van Duitsland. Bekijk hier ook de kerstmarkt van Keulen:

KERSTMARKT KEULEN