Auto

Auto

Auto naar Kerstmarkt Dusseldorf |

Reizen met de auto is in Duitsland een vanzelfsprekendheid.
Duitsland staat bekend om zijn brede snelwegen, waar je ook nog eens het gaspedaal mag intrappen. En aangezien Düsseldorf dichtbij de Nederlandse grens ligt, kiezen veel mensen ervoor om op eigen gelegenheid per auto te reizen naar Düsseldorf.

.

BEKIJK ALLE AUTOVAKANTIES!

Vanuit Amsterdam is de afstand naar Dusseldorf ca. 236 km en vanaf Rotterdam ca. 222 km. Bekijk hieronder de afstanden naar Dusseldorf vanaf meer Nederlandse steden:

 

  • Den Haag 249 km
  • Utrecht 202 km
  • Den Bosch 152 km
  • Eindhoven 112 km
  • Groningen 292 km
  • Zwolle 191 km
  • Maastricht 108 km

HOTEL AANBIEDINGEN

Om lekker op uw gemak te kunnen genieten van uw uitje naar de Kerstmarkt Dusseldorf is het raadzaam om een hotel te boeken in Dusseldorf. Zo weet u zeker dat u volledig uitgerust en veilig weer de weg op kunt.

.

Parkeren in Dusseldorf |

Parkeren in Dusseldorf kan in één van de 41 parkeergarages. Alleen al aan de Königsallee treft u 4 parkeergarages aan. Deze kosten ca. EUR 2,- tot EUR 3,- p/u. Tevens zijn er voldoende P + R parkeerplaatsen. Hier parkeert u uw eigen auto gratis. U kunt uw auto normaal gesproken overigens ook kwijt op straat, maar tijdens de kerstmarkt zult u hier weinig mogelijkheden toe aantreffen.

Op onderstaande kaart ziet u een overzicht van parkeergarages in en om het centrum. En op de plattegrond daaronder treft u de P + R mogelijkheden aan.

Plattegrond Parkeergarages Düsseldorf Centrum:

kerstmarkt-dusseldorf-auto-parkeren-parkeergarages-centrum

Plattegrond P + R Düsseldorf:

kerstmarkt-dusseldorf-plattegrond-p+r

.

Autovakantie Dusseldorf |

Bekijkt u hier hotel aanbiedingen of autovakanties naar Kerstmarkten in heel Europa. De aanbiedingen zijn van meerdere reisorganisaties en zijn gesorteerd op prijs. Succes! En mocht u wat meer informatie wensen, klikt u op VROEM! Dan wordt u doorverwezen naar desbetreffende reisorganisatie. Voor al onze hotelaanbiedingen in Dusseldorf of elders klikt u op onderstaande button…

HOTEL AANBIEDINGEN

.

.

BEKIJK ALLE AUTOVAKANTIES!

Winterbanden

auto-bahn-winterDenkt u er wel aan dat er in Duitsland sinds december 2010 een aangescherpt beleid wordt gevoerd ten aanzien van winterbanden! U moet namelijk tijdens winterse omstandigheden te allen tijde winterbanden voeren. Hiervan is sprake bij ijzel, gladheid door sneeuw, sneeuwmodder en gladheid door ijs- of rijpvorming.

In Duitsland zijn winterbanden met het sneeuwvlok symbool, M+S banden en all weather banden toegestaan. Het profiel moet minimaal 1,6 mm zijn, aanbevolen wordt tenminste 4 mm (Bron: ANWB).

Autobanden goedkoop online kopen! Wie slim is koopt bij BandenConcurrent.nl.

Ook zijn er sinds januari 2008 in diverse steden Milieuzones (Umweltzone) ingevoerd waar oudere auto’s worden geweerd. Leest u hier meer over op de site van de ANWB.